ТМ «Kulmex» та ТМ «AppWash»  – це ефективна німецька побутова хімія найвищої якості!

 

Пральний порошок, як і будь-який інший мийний засіб, повинен бути безпечним. Продукція ТМ «Kulmex» та ТМ «AppWash» дозволяє швидко та без особливих зусиль видаляти забруднення різної складності, зокрема сліди жиру, фруктів, крові, червоного вина і шоколаду. Він дбає про текстильні вироби, запобігаючи передчасному зношенню і дарує тривалу свіжість речам.Догляд при виборі і змішуванні компонентів, а також їх хімічна чистота є особливо характерними для цього прального порошку.

 

Пральний порошок ТМ «Kulmex» та ТМ «AppWash» виготовляється за оригінальною німецькою формулою.  Багаторічні дослідження допомогли нам розробити унікальну формулу, використовуючи лише ту кількість хімічних речовин, яка є необхідною для прання, не знижуючи її ефективності. Це підвищує безпеку та екологічність продукту і значно знижує ціну. У виробництві прального порошку використовувалися інгредієнти німецького походження, які гарантують його ефективність,безпечність та європейську якість!  Хімічний склад прального порошку      ТМ «Kulmex» та ТМ «AppWash» регулюється європейськими нормами щодо безпеки побутової хімії. Речовини, що містяться в його складі, зменшують утворення накипу і корозії та їх вплив на компоненти пральної машини.

 

Пральний порошок ТМ «Kulmex» та ТМ «AppWash» гіпоалергенний пральний порошок,який не містить речовин, шкідливих для організмів і навколишнього середовища, таких як фосфати і хлор.  Так само підходить для всіх типів пральних машин, як для миття рук, так і для води будь-якої твердості, а також для прання будь-якого ступеня забруднення. Включені активні компоненти дозволяють видаляти плями навіть при 30 ° C і в той же час захищати кольори.

 

Юридична інформація:

Фізична особа-підприємець Козак Іван Тарасович

Місцезнаходження: 80100, Львівська область, місто Червоноград, вулиця Клюсівська, будинок 9, квартира 4.

Адреса електронної пошти: info@kulmex.com.ua

×